window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Filters

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Your selections
Evenement Categorieën : Opleidingsaanbod

Kleuter onderwijs: Opleiding Computationeel denken in jouw kleuterklas

PXL STEM Academy Kempische Kaai 85, Hasselt, Limburg, België

Hoe kan je een kleuter/peuter stimuleren in probleemoplossend denken? In deze sessie gaan we hierop dieper in. We doorlopen samen een aantal activiteiten, die heel makkelijk inzetbaar zijn in de klas om zo probleemoplossend denken te stimuleren bij kleuters/peuters.

Klik hier voor meer informatie
Koop Tickets €20,00 10 tickets beschikbaar

TRAIN THE TRAINER | Aan de slag als begeleider met STEM in de vrije tijd! | Ontwerpsessie | incl. Broodjeslunch – VLAIO

PXL STEM Academy Kempische Kaai 85, Hasselt, Limburg, België

Vind je het moeilijk om STEM-activiteiten te ontwerpen? Of wil je jouw aanbod STEM’iger maken? Heb je soms het gevoel dat je ideeën wat opgedroogd zijn? Waar vind je inspiratie? Wat zijn STEM-trajecten? In deze ontwerpsessie zetten we in op innoverende en inclusieve STEM-activiteiten en trajecten. We verzinnen, zoeken inspiratie, schrappen, overleggen, zweten, sleutelen en toetsen af. Na deze actieve sessie keer je naar huis met een hoofd vol ideeën. Door de concrete tips en inzichten doe je vertrouwen op om zelf nieuwe activiteiten te genereren of om bestaande activiteiten aan te passen. Deze sessie maakt deel uit van een trainingstraject “Aan de slag met STEM in de vrije tijd”. En wordt gegeven door instructoren van de STEM-gangmakers.

Klik hier voor meer informatie
Koop Tickets Gratis 12 tickets beschikbaar