window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

Wegens succes verlengd! Maak kennis met de bouw op een speelse manier! Rol je mouwen al maar op. In deze workshops gaan we bouwen!

We gaan muren metsen, vloeren betegelen, daken dekken en klinkers leggen! De bouw is “Fun”!

Het metsen, klinkeren, tegelen en pannen leggen zal terugkomen in diverse bouwkampen, maar er zal gedifferentieerd worden voor de deelnemers die het kamp een 2e of 3e maal volgen.

De basiskennis elektriciteit, houtbewerking, sanitair, … die aangeboden wordt in de verschillende praktijkoefeningen, zal in elk Bouwrakkerskamp anders zijn.

Kijk alvast: https://www.youtube.com/watch?v=ZOXZ1DcUytw

Samen met Embuild Limburg hebben we een programma samengesteld dat gericht is op het bevorderen van teamwork, creativiteit en technische kennis.

Onze Bouwrakkerskampen bieden een unieke kans om hands-on ervaring op te doen in de wereld van bouw en constructie.

De Bouwrakkerskampen beloven een boeiende en leerzame ervaring: https://embuildlimburg.be/nl/projecten-werkgroepen/bouwrakker

“voor onze bouwrakkers is er opvang voorzien vanaf 08:00 en tot 17:00”

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zomer bouwrakker 7-9 j
150,00
0 beschikbaar
Uitverkocht