window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

Voetbal & STEM in de bouw i.s.m. PXL-STEM-Academy
Elke voormiddag voetbal wordt gecombineerd met elke namiddag technologie/STEM (science – technology – engineering – mathematics).
BRENGEN: GO NEXT & OPHALEN: PXL-STEM-ACADEMY
VOETBAL: versterk je balvaardigheid, oog-voetcoördinatie en ploegspel door een variatie aan spel en wedstrijdvormen. We voetballen op een kunstgrasveld, waar alleen voetbalschoenen met multistuds (geen ijzeren studs) toegelaten zijn. Scheenlappen dragen mag, maar is niet verplicht. Voorzie kledij aangepast aan het weer (regenkledij of petje & zonnecrème) en eventueel droge reservekledij bij regenweer om de rest van de dag droog te kunnen doorbrengen. TECHNOLOGIE/STEM: Maak kennis met de bouw op een speelse manier! Maak kennis met de bouw op een speelse manier! Rol je mouwen maar op. In deze workshops gaan we bouwen! We gaan muren metsen, vloeren betegelen, daken dekken en klinkers leggen, Bij het metsen, klinkeren, tegelen en dakpannen leggen zal er rekening gehouden worden met de kennis en het kunnen van de deelnemers. Ook een basiskennis elektriciteit, houtbewerking, sanitair,  zullen in het Bouwrakkerskamp aangeboden worden in verschillende authentieke problemen.
De bouw is Fun! kijk alvast: https://www.youtube.com/watch?v=ZOXZ1DcUytw
Karrewiet vanaf min. 8: https://www.ketnet.be/kijken/k/karrewiet/2022/karrewiet-d20220302

meer info en inschrijven kan via:

https://www.sporthasselt.be/activity/indexNoCredit?codes=&idRateActivity=&keyWords=stem%2Cpxl&location=&type=

locatie: 

Liniestraat 14 , 3500 Hasselt (brengen) & PXL STEM Academy, Kempische Kaai 85, 3500 Hasselt (ophalen)