window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

Elke voormiddag technologie/STEM (science  technology  engineering  mathematics) wordt gecombineerd met elke namiddag voetbal.
BRENGEN: PXL-STEM-ACADEMY & OPHALEN: GO NEXT
TECHNOLOGIE/STEM: Maak kennis met de bouw op een speelse manier! Maak kennis met de bouw op een speelse manier! Rol je mouwen maar op. In deze workshops gaan we bouwen! We gaan muren metsen, vloeren betegelen, daken dekken en klinkers leggen, Bij het metsen, klinkeren, tegelen en dakpannen leggen zal er rekening gehouden worden met de kennis en het kunnen van de deelnemers. Ook een basiskennis elektriciteit, houtbewerking, sanitair, … zullen in het Bouwrakkerskamp aangeboden worden in verschillende authentieke problemen.
De bouw is Fun! kijk alvast: https://www.youtube.com/watch?v=ZOXZ1DcUytw
Karrewietvanaf min. 8: https://www.ketnet.be/kijken/k/karrewiet/2022/karrewiet-d20220302
VOETBAL: versterk je balvaardigheid, oog-voetcoördinatie en ploegspel door een variatie aan spel– en wedstrijdvormen. We voetballen op een kunstgrasveld, waar alleen voetbalschoenen met multistuds (geen ijzeren studs) toegelaten zijn. Scheenlappen dragen mag, maar is niet verplicht. Voorzie kledij aangepast aan het weer (regenkledij of petje & zonnecrème) en eventueel droge reservekledij bij regenweer om de rest van de dag droog te kunnen doorbrengen.

meer info en inschrijven kan via:

https://www.sporthasselt.be/activity/indexNoCredit?codes=&idRateActivity=&keyWords=stem%2Cpxl&location=&type=

locatie: 

Kempische Kaai 85, 3500 Hasselt (brengen) & Sporthal Go Next, Elfde Liniestraat 14 , 3500 Hasselt (ophalen)