window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

Aangezien we voor de zwemkampen op voorhand een indeling maken aan de hand van het niveau van je kind, sluiten de inschrijvingen voor deze kampen op de vrijdag voor de start van het kamp om 12u00.
Elke voormiddag STEM wordt gecombineerd met elke namiddag zwemmen.
STEM (staat voor: Science – Technology – Engineering – Mathematics!)
LEGO MASTERS: je gaat aan de slag met eenvoudige Legoblokjes waarmee je waanzinnige dingen leert maken. Je probleemoplossend denken zal gestimuleerd worden. Vertrekkend vanuit een verhaal gaan we samen opzoek naar een ontwerp om tot een oplossing te komen.
Ben je benieuwd naar de andere activiteiten van de PXL-STEM-Academy? www.pxl-stem-academy.be
ZWEMMEN:
INSCHRIJVEN:
Aangezien we voor de zwemkampen op voorhand een indeling maken aan de hand van het niveau van je kind, sluiten de inschrijvingen voor deze kampen op de vrijdag voor de start van het kamp om 12u00.
FRED BREVET:
Je krijgt zwemles volgens de leerlijn zwemmen van Fred Brevet. Je wordt ingedeeld afhankelijk van de combinatie van je durf-niveau en op basis van kunnen. Je leert volgens deze leerlijn eerst aan water wennen, overleven en veilig zwemmen. Deze voorbereiding is cruciaal en vormt de basis om technisch te leren zwemmen. Bekijk de zwembrevetten op Zwembrevetten – Fred Brevet Wanneer je je orka-brevet gehaald hebt, start je met het aanleren van de eerste zwemtechnieken van crawl, rugslag en daarna schoolslag. De laatste dag van het kamp kan je een zwembrevet halen (inbegrepen in de prijs). Heb je elders al een Fred Brevet diploma behaald? Als je het ons bezorgt passen we dit aan in je account en word je onmiddellijk in het juiste groepje ingedeeld.
BADMUTS:
Voor de hygiëne en de herkenbaarheid van de deelnemers tijdens het zwemmen is het dragen van een uniforme HasseltSport badmuts verplicht (inbegrepen in de prijs).
Heeft je kind al een HasseltSport badmuts, geef deze zeker elke keer mee naar de les. Heeft je kind (nog) geen badmuts, dan krijg je deze de eerste les.

Inschrijvingsdata
  1.  04/05/2024 09:00 tot 29/07/2024 08:00 (Inwoners)
  2.  06/05/2024 17:00 tot 29/07/2024 08:00 (Iedereen)

inschrijven via: https://www.sporthasselt.be/activity/indexNoCredit/?idRateActivity=&keyWords=pxl&location=&type=

locatie: Centrum – Sporthal Go Next, Elfde Liniestraat 14, 3500 Hasselt (brengen) & Zwembad Kapermolen, Koning Boudewijnlaan 22, 3500 Hasselt (ophalen)