window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen
Hoe maak je een leerrijke en zalige combinatie tussen dans en STEM? Wel door de STEM in dans heel praktisch te gaan ontdekken.
Terwijl je danst zal er onderzocht worden hoe je jouw lichaam kan verbeteren tot (nog) betere prestaties. Als extraatje leer je ook de basis van EHBO. Een unieke ervaring! Beloofd! STEM af in sport is een VLAIO gesubsidieerd project.
Ben je benieuwd naar de andere activiteiten van de PXL-STEM-Academy? www.pxl-stem-academy.be

CONTACTGEGEVENS: gelieve te checken of je contactgegevens in je account kloppen: je telefoonnummer zodat we je tijdens het sportkamp kunnen bereiken in geval van nood en je mailadres om eventuele kampinfo te ontvangen. ALGEMEEN: Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende water (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Denk aan het milieu en steek je lunchpakket in een herbruikbare doos en maak gebruik van een drinkbus. In elke accommodatie kunnen drinkbussen met drinkbaar (kraantjes)water bijgevuld worden. Label alles met je naam. KLEDIJ EN PROPERE SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en een extra paar propere, sportieve schoenen (geen sandalen, slippers of crocs (zomer) of laarzen (winter)). Je sport indoor niet met de schoenen waar je mee buiten gelopen hebt. Label je schoenen met je naam. De monitoren helpen met het wisselen van de schoenen, indien nodig. Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! VERLOREN VOORWERPEN kunnen tot een week na het kamp op de kamplocatie opgehaald worden. BUITENSPORTKAMPEN: voorzie muggenmelk en controleer de deelnemers regelmatig op teken! Verwijder ze volledig, zonder de teek eerst te verdoven. Indien er na verloop van tijd uitslag is rond de beet, raadpleeg dan best een dokter!

Sporthal Go Next Elfde Liniestraat 14, 3500 Hasselt

Inschrijvingsdata
  1.  04/05/2024 09:00 tot 01/07/2024 08:00 (Inwoners Hasselt)
  2.  06/05/2024 17:00 tot 01/07/2024 08:00 (Iedereen)

inschrijven via: https://www.sporthasselt.be/activity/indexNoCredit/?idRateActivity=&keyWords=pxl&location=&type=