window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

Warme oproep aan alle jeugdbewegingen, sportclubs, scholen, vriendengroepen, studentenverenigingen, …! Neem als groep deel aan het project “VAKWERK” een samenwerking tussen Embuild Limburg en de PXL STEM Academy met steun van VLAIO, en laat jongeren (16+) een vak leren en de ervaring van fierheid en succes beleven. “VAKWERK” gaat over meer dan alleen bouwen, het gaat ook over duurzaamheid, circulariteit en digitalisering. Samen met bedrijven willen we jongeren motiveren om als echte vakmannen en -vrouwen mee te denken en te bouwen.

Na inschrijven verwachten we dat de groep doorheen het jaar twee uitdagingen aangaat met ons! De eerste challenge is de waterchallenge, hier moeten de groepen een waterbaan maken om water van punt A naar punt B te transporteren m.b.v. recyclagematerialen. De tweede uitdaging is de constructiechallenge, hier moet de deelnemende groep een spaghettibrug bouwen met de gekregen materialen!

Naast de twee challenges organiseren we een groots slotevent op 27-04-2024 met 12 bouwbedrijven. Elk bouwbedrijf zal een eigen challenge ontwerpen die volbracht zal moeten worden door de deelnemende groepen!

Op het slotevent kan je een prijs winnen t.w.v. !!!€1000!!!. Wat wil jij winnen? Een nieuwe tent voor op kamp? Een mobiele wc wagen? Of liever een foodtruck? Of toch een wellness avontuur aan huis? Geen van vorige opties wat jij wilt? Geen probleem! Stel bij je inschrijving zelf je ideale prijs voor!

Dan rest er jou nog maar 1 ding te doen! INSCHRIJVEN!!

LET OP! De som van de leeftijden van jouw groep mag niet hoger zijn dan 128 jaar. De groep mag bestaan uit 4 tot 8 deelnemers.

Nog vragen? Mail of bel stem-academy@pxl.be of +32 11 77 57 62

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar