window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

Vind je het moeilijk om STEM-activiteiten te ontwerpen? Of wil je jouw aanbod STEM’iger maken? Heb je soms het gevoel dat je ideeën wat opgedroogd zijn? Waar vind je inspiratie? Wat zijn STEM-trajecten?

In deze ontwerpsessie zetten we in op innoverende en inclusieve STEM-activiteiten en trajecten. We verzinnen, zoeken inspiratie, schrappen, overleggen, zweten, sleutelen en toetsen af. Na deze actieve sessie keer je naar huis met een hoofd vol ideeën. Door de concrete tips en inzichten doe je vertrouwen op om zelf nieuwe activiteiten te genereren of om bestaande activiteiten aan te passen.

Deze sessie maakt deel uit van een trainingstraject “Aan de slag met STEM in de vrije tijd”. En wordt gegeven door instructoren van de STEM-gangmakers STEAMhive en Techniekacademie.

Doelen

• Ontwikkelen van vaardigheden voor het ontwerpen van innovatieve en inclusieve STEM-activiteiten
• Versterken van inspiratie en creativiteit
• Opbouwen van zelfvertrouwen in het ontwerpproces

Doelgroep?
Animatoren, jeugdwerkers, begeleiders van buitenschoolse activiteiten, vrijwilligers …
Geen voorkennis vereist.

Hoeveel kost het?
Deze sessie is gratis door VLAIO erkende train-the-trainer en is bedoeld voor toekomstige/ huidige begeleiders van STEM in de vrije tijdssector.

Past deze datum niet of is deze sessie volzet? Laat jouw gegevens dan achter via volgende link om op de hoogte te blijven van nieuwe sessies
https://docs.google.com/forms/d/1ppV-qxwv9K-siSY4xdcLjmIuIi-sGDsNzL9p5Ky06PU/ 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar