window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

Vind je het fijn om met kinderen samen dingen te maken en te onderzoeken? Heb je zin om kinderen te begeleiden bij buitenschoolse activiteiten? Wil je weten waar STEM voor staat en welke opportuniteiten, kansen of meerwaarde dit kan betekenen voor jezelf en kinderen in vrije tijd?

In deze basistraining maak je al doende kennis met STEM en de verschillende aanpakken. Doorspekt met hedendaagse inzichten en een basisdidactiek wordt de eerste laag gelegd om jouw activiteiten STEM’iger te maken en zorgen we ervoor dat je als begeleider geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan.

Deze sessie maakt deel uit van een trainingstraject “Aan de slag met STEM in de vrije tijd”. En wordt gegeven door instructoren van de STEM-gangmakers.

Doelen

• Weten waar STEM voor staat en waarom we er aandacht voor moeten hebben in een vrije tijdscontext.
• Kennismaken met een overkoepelende STEM-didactiek.
• Kennismaken met verschillende STEM-aanpakken en begeleidingsstijlen.

Doelgroep?
Animatoren, jeugdwerkers, begeleiders van buitenschoolse activiteiten, vrijwilligers …
Geen voorkennis vereist.

Hoeveel kost het?
Deze sessie is gratis door VLAIO erkende train-the-trainer en is bedoeld voor toekomstige/ huidige begeleiders van STEM in de vrije tijdssector.

Past deze datum niet of is deze sessie volzet? Laat jouw gegevens dan achter via volgende link om op de hoogte te blijven van nieuwe sessies

https://docs.google.com/forms/d/1-i0ztUqvVg5XlbG2A86BWMwzsO_WVu_NRqY0jMaf8ro

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar