window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

De James robot wordt vooral gebruikt in woonzorgcentra om de bewoners bij te staan in het zoeken van de weg of voor een kleine babbel. Hier in de PXL STEM Academy wordt hij ingezet om jongeren kennis te leren maken met STEM. Tijdens de dagopleiding krijgt de leerkracht alle informatie die nodig is om de James zelfstandig te laten rijden en te praten.

Vrijblijvend zit aan deze workshop een wedstrijd verbonden. Het is de bedoeling dat jullie van de James een vrachtwagen maken. De bodemplaat krijg je, de opbouw en aankleding is aan de leerlingen zelf. Voor de wedstrijd gelden een paar regels. Namelijk, de robot moet zelfstandig kunnen rijden van en naar verschillende punten. Door de aanhangwagen moet hij ook goederen kunnen vervoeren, jullie mogen met de klas zelf kiezen wat. Tot slot mag de gehele aanhangwagen niet meer als 8kg wegen. De winnende klas wordt een hele dag ondergedompeld in de wondere wereld van Wetenschap, Technologie en Digital hier op onze Academy.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar