window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

🔬 Woensdagmiddag Wetenschapswonderen bij PXL STEM Academy! 🧪

Ben je klaar om de fascinerende wereld van wetenschap te ontdekken? Doe mee aan onze spannende woensdagmiddag workshops en word een echte wetenschapper! Bij PXL STEM Academy voeren we samen met jou boeiende wetenschappelijke proefjes uit die je nieuwsgierigheid en creativiteit prikkelen. 🌟

Onze workshops zijn speciaal ontworpen voor nieuwsgierige geesten en bieden een geweldige kans om de basisprincipes van wetenschap te verkennen. Door middel van interactieve en hands-on sessies leren kinderen over chemie, fysica, biologie en nog veel meer!

Wat kun je verwachten?

🧫 Chemische Reacties: Ontdek de magie van chemie door kleurrijke en bruisende experimenten.

🧬 Biologie: Ontdek de wonderen van de natuur en het leven om ons heen.

🔬 Probleemoplossend Denken: Ontwikkel je logische en kritische denkvaardigheden door wetenschappelijke uitdagingen aan te gaan.

🔬 Samenwerking en Teambuilding: Werk samen met je team om experimenten uit te voeren en nieuwe ontdekkingen te doen.

Duik in de wereld van wetenschap en ontdek hoe leuk leren kan zijn! Ontdek, experimenteer en leer met ons – je wetenschappelijke avontuur wacht op jou!

🔍 Schrijf je nu in en begin aan je wetenschappelijke avontuur! 🚀

Datums: 7/05 + 14/05 + 21/05
Uur: telkens van 14:00 – 16:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Module 6: Wetenschap 2025
Module 6: Wetenschap
36,00
14 beschikbaar