window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

🔐 Woensdagmiddag Escape Room Avonturen bij PXL STEM Academy! 🕵️‍♂️

Klaar voor een avontuur vol mysterie en uitdaging? Doe mee aan onze spannende woensdagmiddag workshops en ontdek de geheimen van escape rooms! Bij PXL STEM Academy leer je niet alleen ontsnappen, maar ook hoe je je eigen escape room kunt maken. 🌟

Onze workshops zijn ontworpen om kinderen te laten kennismaken met verschillende tools en technieken. Van vliegen met drones tot houtbewerking, je krijgt de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je creativiteit te laten schitteren.

Wat kun je verwachten?

🔧 Vliegen met Drones: Leer de basisprincipes van dronebesturing en gebruik ze om spannende escape room opdrachten te voltooien!

🔧 Houtbewerking: Ontwerp en maak je eigen puzzels en decoraties voor je unieke escape room!

🔧 Probleemoplossend Denken: Ontwikkel je logische en kritische denkvaardigheden door uitdagende raadsels en puzzels op te lossen.

🔧 Samenwerking en Teambuilding: Werk samen met je team om alle geheimen te ontrafelen en de uitgang te vinden!

🔍 Schrijf je nu in en begin aan je escape room avontuur! 🚀

Datums: 6/11 + 13/11 + 20/11 + 27/11 + 4/12 + 11/12
Uur: telkens van 14:00 – 16:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Module 2: Escape Room 2024
Module 2: Escape Room
72,00
15 beschikbaar