window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

Leer robotgewijs met onze onwijs leuke robots!

Met deze hulpmiddelen breng je leerlingen makkelijker in contact met onmisbare 21ste eeuwse vaardigheden.

Robots zoals de mTiny (voor de allerkleinsten) en de Codey Rockey (voor de íets groteren) leren kinderen wat programmeren is en hoe je moet denken als een robot.

De mTiny is een kleine pandarobot waar kinderen leren programmeren aan de hand van een puzzelmat met een verhaal. Je kan echter nog veel meer! Golfen, racen, muziek maken,… Ontdek alle mogelijkheden tijdens deze opleiding!

Codey Rockey is de ideale robot voor leerlingen die al kunnen lezen. Je programmeert Codey met een app zodat hij kan bewegen, een animatie kan afspelen en nog veel meer! Handig aan Codey zijn de sensoren die je in kan stellen om bijvoorbeeld een parcours af te leggen of om zelf te stoppen voor een obstakel!

Na afloop van de workshop kan je de robots huren gedurende één week in jouw klas!

Kostprijs huur materialen:

mTiny: 50 EUR per set van 8stuks, per week
Codey Rockey: 50 EUR per set van 6 stuks per week inclusief iPads

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar