window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

Warme oproep aan alle jeugdbewegingen! Neem als jeugdbeweging deel aan het project “VAKWERK” een samenwerking tussen Embuild Limburg en de PXL STEM Academy met steun van VLAIO, en laat jongeren (16+) een vak leren en de ervaring van fierheid en succes beleven. “VAKWERK” gaat over meer dan alleen bouwen, het gaat ook over duurzaamheid, circulariteit en digitalisering. Samen met bedrijven willen we jongeren motiveren om als echte vakmannen en -vrouwen mee te denken en te bouwen.

We zijn op zoek naar leiders van jeugdbewegingen om dit project te doorlopen. Uit een eerdere bevraging blijkt dat de jeugdbewegingen openstaan om dit project op te nemen in hun jaarwerking en zomerkampen.

Voor de jeugdbewegingen die meedoen, bieden we een GRATIS train-de-trainer STEM-traject aan van +/- 10 uur fysieke workshops en afstandsleren via kennisclips voor de leiding van 14+.

Jeugdleiders die het materiaal uittesten, geven feedback. Ze kunnen dan zelf met de activiteiten uit dit traject aan de slag in hun jeugdvereniging.

Deze 3 thema’s komen aan bod: digitalisering, energie en klimaat, en circulaire economie.

De activiteiten uit de STEM-trajecten kunnen in de gewone werking en tijdens de zomerkampen opgenomen worden om een verankering na te streven. Zo kunnen jullie deze nieuwe activiteiten integreren in je reguliere werken.

Tijdens het project zullen we op regelmatige basis de voortgang bespreken met de stakeholders.

Na de activiteiten organiseren we een slotevent 27-04-2024 met 12 bouwbedrijven die gelieerd zijn met Embuild. Er zullen 12 challenges zijn die overwonnen dienen te worden door leden van 16+ en hun leiding.

Met prijzen, zoals vakantiejobs, geldprijzen, talentenfiches en meer.

Doe mee met jouw jeugdbeweging aan dit uitdagende project en laat jongeren hun talenten ontdekken in de wondere, diverse wereld van de bouw.

Schrijf je nu in!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
vakwerk
0,00
20 beschikbaar