window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

DOC helpt kinderen bij het leren, het helpt bij de ontwikkeling van het logisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden en het leert de kinderen letters, cijfers, kleuren en dierennamen aan. Met de robot leren ze spelenderwijs opdrachten programmeren. De robot kan worden geprogrammeerd om vrij rond te rijden of de voorgeprogrammeerde routes op de spelkaarten te volgen. Dit ondersteunt de ontwikkeling van de logische en probleemoplossende vaardigheden van kinderen. Wanneer de robot in ‘slimme’ modus wordt gebruikt, herkent hij zijn plaats op het spelbord en geeft hij het kind suggesties om het spel te spelen.

MakeyMakey kan gebruikt worden om de kinderen sensorisch te laten ontdekken. Het bied veel kleuren aan waardoor het zeker de aandacht gaat trekken. MakeyMakey heeft ook muzikale toepassingen voorzien, op deze manier kan je een eigen band maken met de kleuters van je klas!

Na het volgen van deze opleiding worden alle nodige materialen te beschikking gesteld voor de leerkracht gedurende een week naar keuze.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar