window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

Ga je de uitdaging aan? We dagen je uit om samen met jouw leerlingen STEMMIG aan de slag te gaan. Tijdens de voormiddag krijg je de basisopleiding van de James robot. In de namiddag gaan we dan praktisch aan de slag met de aanhangwagen! Samen met jouw leerlingen breng je de opdracht tot een fantastisch resultaat.

“Na de opleiding kunnen jullie kosteloos gebruikmaken van de materialen in jullie eigen klas gedurende 1 week, om er in kleine groepjes actief mee bezig te zijn (sets voor 8 groepjes).
Plan na de opleiding tijdig welke week je graag gebruikt maakt van de materialen . Eventuele verbruiksmaterialen kunnen bij aangekocht worden zoals zichtbaar op onze website”.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Hoe geïntegreerd stemmig werken met behulp van James?
170,00
20 beschikbaar