window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

Zin om vijf dagen lang ondergedompeld te worden in de wondere wereld van Wetenschap, Techniek en Digital? Aarzel niet en schijf je meteen in!

Doorheen deze week ga je je eigen zintuigen herontdekken maar ook allerlei hulpmiddelen leren maken en hanteren. Wat is braille? Hoe weet een blinde dat het licht op rood staat? Hoe is je leefwereld als je blind of slechthorend bent? Het zijn maar enkele vragen die beantwoord zullen worden in deze schitterende week!

Natuurlijk is er ook nog de STEM kant van het kamp! Wil je vliegen met drones of toch eerder werken met robotjes? Ben je een creatieve duizendpoot die creaties in 3D wilt printen of tekeningen wilt laseren? Het kan allemaal!

Overtuigd van dit heerlijk aanbod? Schrijf je dan nu in!

Even krap bij kas, maar wil je toch een onvergetelijke vakantie? Neem contact op met horizontvzw, via 011 23 24 95 of info@rapopstap.be, om te kijken of je recht hebt op een gedeeltelijke terugbetaling.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar