window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SP2STWB6JM');
Laden Evenementen

In deze inspirerende workshop leren leerkrachten de basisvaardigheden van 3D tekenen en printen, een technologie die steeds belangrijker wordt in moderne klassen. We maken gebruik van de gebruiksvriendelijke programma’s TinkerCad voor eenvoudige ontwerpen en OnShape voor meer gedetailleerde creaties. De workshop biedt een mix van theorie en praktijk, waarbij alle nodige apparatuur en software door ons wordt voorzien. 3D Printers en laptops kunnen bij ons na afloop van de opleiding uitgeleend worden.
We stomen je volledig klaar om een 3D printer in te zetten in jouw klaslokaal. Je krijgt niet enkel uitleg over de verschillende programma’s, je gaat er ook actief mee aan de slag. We leren je ook enkele basishandelingen (filament aanvullen, printer schoonmaken) zodat je de meest voorkomende problemen zelf kan oplossen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
3D Printen met TinkerCad en OnShape
3D Printen met TinkerCad en OnShape
30,00
20 beschikbaar